Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
20090424

Élet

Réka · 1 éve
Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan vágjak bele ebbe az egészbe.
Legyek az a sablon ember, aki bemutatkozik, elmondja mekkora világfájdalma van és megakar halni? Minek? Van elég ilyen embernek nevezett csődtömeg.
Panaszkodnak milyen szar (elnézést a kifejezésért) életük van, mert nem kapnak meg mindent, amiről azt gondolják, hogy megérdemlik.
Pedig ez a dolgot már birtokolják. Ez a dolog az Élet. 
Rengetegen akarnak öngyilkosok lenni, mert csúfolják őket, mert nem szereti őket senki, mert nem kapnak elég figyelmet, mert azt gondolják senkik, úgy sem hiányoznának senkinek. Ez nem így van. 
Nyilván mindenkivel előfordultak ezek a dolgok, úgy ahogyan mindenki játszott már ezzel a gondolattal. A Halállal.
Pedig ez pont olyan dolog, amit meg kell hálálnunk.
Istennek, aki teremtett minket, Édesanyánknak, aki életet adott nekünk, és sok mindenkinek meg lehetne még ezt köszönni.
De abba belegondolt már valaki, milyen lehet annak, aki meg sem született? Nem élhetett akár 10percig, míg mi több évtizedig?
Hogy ez mekkora fájdalmat tud okozni, akár ennek a gondolata is?
Félreértés ne essék, megértem azokat akik öngyilkosok akarnak lenni, hiszen nem ez a legjobb világ, nem ez a legjobb környezet, viszont mégis élünk. Megszülettünk, élünk, majd meghalunk. Ez a rendje mindennek. Nem az hogy eldobom az életemet, mert egy 
mérföldkő jött az életemben. Meg lehet azt oldani, csak meg kell keresni az utat, és ez az amitől mindenki annyira fél, hogy nem találja meg. Persze hogy nem fogod,ha nem is keresed. Türelem kell hozzá, hiszen lehet megtalálod 3hét alatt, lehet fél év alatt, de az 
is lehet hogy soha nem fogod. De akkor is éltél, (vagy legalább is léteztél).
Ezen a világon nincs szebb mint az élet, viszont az már más kérdés, hogy az élet milyen szép.
Igen,sok mindent kell még megtanulnunk. Hogyan kell élni, élvezni az életet, szeretni, boldognak lenni, apróságoknak tűnő dolgokat.
Unalmas lenne minden, ha nem történnének velünk életfelforgató dolgok, de ez van. Ilyen az élet.
De mégis van valami, amivel tudsz Te magad is tenni érte. Akkor ha hiszel. Hiszel abban amit el akarsz érni, hiszel abban, hogy meg tudod csinálni, és akkor sikerülni fog. Idővel. Hiszen minden alapja ez, az idő. 
Idő kell hogy sikeres legyél, hogy elérd amit akarsz, ahogyan idő kell ahhoz is hogy ezt megértsd.
De ez az élet rendje.
Ezt kell elfogadni, viszont ha nem akarod, akkor keress olyasvalamit amivel elfogadhatóvá válik. Csak ne a halál legyen az, mivel az elmúlásnál nincs rosszabb.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Kriszta · 1 éve
Szia!Millió meg egy problémám van de nem fordult meg a fejemben az hogy véget vessek az életmnek.Kell a problémákról beszélni,mert különben megbolondul az ember.A változás vagy változtatás nem mindíg és mindenkinek sikerül sajnos.nekem sem.Az idő pedig nem mindíg barát.De igen olyan utat kell választani ami jó az embernek es boldoggá teszi.
Réka
.